Välkomna på adventsfika med julpyssel

Kom och njut av gott adventsfika hemma hos Birgit och Leo Hassler som är så vänliga att öppna sina dörrar för oss alla. För pysselsugna kommer det finnas både roligt och fint julpyssel att knåpa med och sedan ta hem. Vi passar även på att rösta fram den godaste pepparkakan. Dessutom kanske tomten har varit och lämnat något gott åt alla barn…

Lördagen den 3:e december, kl 14:00 – 16:00.
Hemma hos Birgit och Leo på Fredsgatan 3, en trappa upp.

Varmt välkomna önskar styrelsen!

Ps, det är öppet hus men planerar ni att komma får ni gärna meddela det genom att lämna en kommentar till det här inlägget (klicka på ”lämna ett svar” härunder) eller ännu hellre kontakta Birgit Hassler direkt (226807, birgit@doktorerna-hassler.se). Det blir lättare att beräkna antal koppar och stolar då. 🙂

En reaktion på “Välkomna på adventsfika med julpyssel

Kommentarer inaktiverade.