Årets adventsfika

Årets glöggfika i föreningen var lugnt och mysigt med gott fika och mycket pyssel. Vi blev dock färre än väntat detta år och drar slutsatsen att föreningen inte är mogen för modernare kontaktvägar ännu. Det behövs traditionell inbjudan via brevlådan för att informationen ska gå fram och nå alla medlemmar. Nu vet vi det och hoppas på bättre uppslutning nästa år.

Det kom nästan lika många barn som vuxna denna gång vilket vi tycker är kul. Det är inte så många barn som bor på udden och att pyssla tillsammans kan vara ett bra sätt att mötas på. Det pysslades många små tomtar, pärlplattehjärtan och juldisktrasor under eftermiddagen. Leo Hassler visade en fin bok från Stadsarkivet som kommit ut i dagarna. Årets julklapp för Luleås alla historieintresserade?

Vi i föreningen Gültzaus vänner tackar Birgit och Leo Hassler för att frikostligt ha öppnat sina dörrar för oss även detta år. Tusen tack!